εκχύλισμα του φοίνικα νάνου

Είναι υπεύθυνη για τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων κατά τη σεξουαλική έλξη και στις αναπαραγωγικές λειτουργίες. Συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων, τα οποία έχουν την ευεργετική επίδραση στην σεξουαλική ικανότητα.

εκχύλισμα γκουαράνης

Είναι ένα διεγερτικό, που προκαλεί αυξημένη σεξουαλική έλξη, επιδεινώνει την αντίληψη όλων των αισθητηρίων οργάνων και αυξάνει την ταχύτητα της αντίδρασης. Αυξάνει την σεξουαλική ικανότητα, παρατείνει τη σεξουαλική πράξη, δίνει δύναμη και αυξάνει την αντοχή.

εκχύλισμα φασκόμηλου

Είναι το κύριο δομικό υλικό του μορίου της τεστοστερόνης – βελτιώνει σημαντικά την παραγωγή της, βελτιώνει τις λειτουργίες του αναπαραγωγικού συστήματος και συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας των παραγόμενων σπερματοζωαρίων.

διήθημα της βλέννας σαλιγκαριού

Είναι ένα Ισχυρό αφροδισιακό, ενισχύει την ανδρική δύναμη.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TITANIUM – είναι η εγγυημένη αύξηση του πέους κατά 5 εκ. το μήνα.

Αυτό το ζελέ δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες, δεν προκαλεί εθισμό, και το πιο σημαντικό πράγμα – είναι το αποτέλεσμα που θα φτάσεις μετά την εφαρμογή του, θα παραμένει μαζί σου για 5-6 μήνες.

Με την βοήθεια του ζελέ εσύ για πάντα θα πετύχεις την σημαντική αλλαγή μεγέθους του πέους , ότι άμεσα θα επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή: θα λάβεις την υπερφυσική ευχαρίστηση από την επαφή με τις γυναίκες και θα τις χαρίσεις τους ισχυρούς και μακροχρόνιους οργασμούς.

Με το TITANIUM θα είσαι πάντα σε πλήρη εγρήγορση!

Ο υπεύθυνος γιατρός του τμήματος ουρολογίας του
Κεντρικού Νοσοκομείου στην Αθήνα

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ TITANIUM
Τα ειδικά ένζυμα και αφροδισιακά στη σύνθεση του έχουν την ευεργετική δράση σε ιστούς του πέους, που ακίνδυνα τεντώνονται, και μαζί τους και τις κάμερες του σηραγγώδους σώματος του πέους, ότι προωθεί μια πραγματική αύξηση όπως και στο μήκος όσο και στην περιφέρεια του.
Το ζελέ εφαρμόζεται με τις κινήσεις του μασάζ στο πέος σε κατάσταση στύσης.
Εσείς εγγυημένα θα αυξήσετε κατά +5 εκατοστά στο μήκος του πέους, μετά από το μασάζ με το TITANIUM.
Για το καλύτερο αποτέλεσμα – εφαρμόστε ζελέ την μισή ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή. Αυτό θα δώσει επιπλέον διέγερση για την αύξηση του πέους, τόσο σε μήκος όσο και την αύξηση του όγκου στην περιφέρεια του.
Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ
Η γκουαράνα, το μυστικό του σαλιγκαριού
σταφυλιών, η αργινίνη και ο ψευδάργυρος - είναι
ο τύπος που θα κάνει μια γυναίκα
να ζητήσει και άλλο!
Η ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΝΥΧΤΑ
ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ!
Θα γίνεις ο άσσος ενός σεξ-μαραθωνίου
χάρη σε μια μακρά περίοδο αντοχής
και μια στύση χάλυβα.
ΙΣΧΥΡΟ
SEX-DRIVE
Μια μοναδική φόρμουλα που αυξάνει
την παραγωγή της τεστοστερόνης στο αίμα-
- της ορμόνης που είναι
το κλειδί της δύναμης στους επιτυχημένους άνδρες!
ΓΡΗΓΟΡΟ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Μόλις σε λίγες μέρες
θα νιώσεις μια πέτρινη στύση και
θα ζήσεις πιο ισχυρούς οργασμούς από ποτέ.
ΑΥΞΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ - απολαύστε όλη τη ζωή σου
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
Η στύση γίνεται μακρύτερη και σκληρότερη, η ευαισθησία του πέους αυξάνεται κατά 2 φορές. Το μήκος και η περίμετρος του πέους αυξάνεται σε 1,5 εκ.
Το πέος σας είναι αισθητά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, η μορφή του γίνεται ανατομικά σωστή. Η διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αυξάνεται κατά 70%!
Το πέος επεκτείνεται κατά 4-5 εκατοστά! Η ποιότητα του σεξ αυξάνεται πολλές φορές. Ο οργασμός έρχεται πιο γρήγορα, διαρκεί μέχρι 5-7 λεπτά!
Τα σχόλια αγοραστών